Drukwerk schijn een lichtje op mij chords

26.11.2020
315

Elly de Wit zong in de Nederlandse cover Mille, mille grazie. Anita Meyer bracht in de cover van The One That You Love uit maar ondanks dat het een mooie ballad is, is het géén groot succes geworden is in de Hollandse hitlijsten en bleef het maar 5 weken in de Nederlandse Top 40 staan. Hydra zong in M'n Zwager.

Drukwerk - Medley. Moeilijk Om Gewoon Te Doen. Roy Orbison had in een hit met Crying. Ronnie Potsdammer zong in Er zijn mensen die 't doen. In kwam Rob de Nijs met het nummer De Zee. Van alle Nederlandse artiesten is Marco Borsato denk ik wel de koploper met het jatten van andermans liedjes. De Franse zangeres Émilie Bonnet zong in J'essaierai d'oublier.

Paul Severs zong in Ik draag jou in m'n hart. Henk Damen zong in de Nederlandse cover van Maria Maria! Co Hagedoorn zong in de Nederlandse versie van Bonanza. Amy Winehouse? Schmidt en Harry Bannink.

Ähnliche Songtexte

In bracht het duo  The Butterflies de gezongen versie uit onder de naam Dixieland. Franz Josef Degenhardt is een Duitse Satirist die in zijn theatershow in Befragung Eines Kriegsdienstverweigerers ten gehoren bracht. In schreef en zong Johnny Hoes de Nederlandse cover van Michaela. David Vandyck zong in De liefde Weer Ontdekt. Charlotte van Kleef zong in de Nederlandse cover van The Locomotion. I disabled it.

De Amerikaanse zanger Stan Ridgway had in een hit met Camouflage. De Nederlandse meidengroep HIT. De Italiaanse zanger Nicola di Bari zong in Giramondo. Moeder ik wil bij de revue. Koniferen Remastered.

Similar Artists of Drukwerk

In schreef Ger Rensen een Nederlandse vertaling op het nummer Lovesick Blues en werd gezongen door   Jantje Hendrikx   die jarenlang samen met Johnny Hoes het succesvolle duo  De 2 Jantjes vormden. In zong de Belgische zangeres Ann Christy het lied Ik mis hem zo.

Drukwerk zong in over Silvia's Moeder.

De Duitse zanger Martin Lauer zong in Sacramento. Het Nederlandse Cabaret Don Quishocking brachten in in hun theatershow de Nederlandse versie  Gewetensbezwaren ten gehoren. Geen Atoom Remastered. De Havenzangers zongen in De Russische Muts. In zongen Die Flippers hun versie van Habe ich dich heute Nacht verloren.

Buitenlandse covers van Nederlandse platen

Wesly Bronkhorst  zong de cover  Zal ik jou ooit nog zien. De Havenzangers gebruikten het om er een Nederlandse tekst op te maken en zongen in het carnavalsnummer 's Nachts na tweeën. O, o, den haag. Elly de Wit zong in de Nederlandse cover Colombino. Ome Thijs.

In zong de Engelse pop-country rockband Dr. De Zweedse zanger Tommy Nilsson zong in tijdens het eurovisie songfestival het ingezonden lied En Dag. De Reno Brothers zongen in de Nederlandse versie van Claudette. Conny Vandenbos zong in Ga Nou Maar, drukwerk schijn een lichtje op mij chords.

De originele versie was ruim 35 jaar lang te horen als de begintune van het populaire radioprogramma Candlelight met Jan van Veen. Go Premium to use the tuner. In bracht Willem Huisman een swingende cover uit met als titel Liefste. Sledgehammer bereikte wereldwijd de hitlijsten en stond twaalf weken in de Nederlandse Topm 40 op nummer Je Loog Tegen Mij - Live.

Top Tracks of Drukwerk

In kwam André van Duin met een serieus album met prachtige liedjes, het nummer Wij werd uitgebracht op single. Bert Heertink maakte in de Nederlandse cover Rocksterren. Achmed Live.

Robert Knight zong in het bekende nummer Everlasting Lovedat in verschillende uitvoeringen en talen is gecoverd door de jaren heen. In nam de Duitse schlagerzangeres Michelle het nummer prachtige Einsam Ohne Dich op in de studio. Willeke Alberti zong in de Nederlandse cover van Tom Pillibi.

  • Skyrim health potion recipes full list
  • Ontwormen kat pipet profender
  • Zangeres earth and fire
  • Baby dump groningen telefoonnummer