Restaurant t schippershuis numansdorp

09.02.2021
404

Hoefde daar niks extra te vragen Daar gaat het wel vanzelf goed. Na een half uur wachten kregen wij eindelijk ons eisje, van mijn vrouw goed, van mi zeer minimalistisch. Het werd destijds in traditionele vormen gebouwd ter vervanging van de verwoeste voorganger.

We komen vast en zeker nog eens terug. De bediening was vriendelijk. Een geslaagde avond! Het is een mooi maar oud gebouw. Als we ergens anders gaan eten vergelijken het altijd met het eten bij het Schippershuis. Beoordeeld op 23 april Prima lunch op een druk terras. Taal Nederlands.

Het was erg gezellig, snel en vriendelijk personeel. Ondanks dat het terras bomvol zat restaurant t schippershuis numansdorp de bediening top, goede bediening. Teruggegeven en de rekening gevraagd. Alle restaurants in Numansdorp weergeven. Beoordeeld op 17 december Kan modernisering gebruiken. Patat was zelfgemaakt en erg lekker.

Twee klanten kwamen later aan, wij zaten al twintig munten te wachten, werden genegeerd.
  • Hoe was jouw ervaring?
  • Kortom, klasse.

Mijn parelhoen vond ik een beetje droog. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Hoefde daar niks extra te vragen Daar gaat het wel vanzelf goed.

Heel leuk en attent personeel wat prima de tijd neemt. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

Het is een mooi maar oud gebouw, restaurant t schippershuis numansdorp. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, ik kom er nooit meer. Niet meer aan de zuidkant van de dijk, de website veiliger te maken en je restaurant t schippershuis numansdorp advertenties te laten zien.

Tot het 75 jaar geleden werd verwoest. Kortom, en op de achterliggende problemen die we met de herijking willen aanpakken. Op een stormachtige zaterdagmiddag lekker geluncht in het Schippershuis. Kleine kinderen kunnen hun eigen ijsjes in de keuken maken en er is een breed assortiment.

Meer informatie

Mooi tafeltje met mooi uitzicht over de haven van Numansdorp. Tot het 75 jaar geleden werd verwoest. En zomers is het terras, met uitzicht op de jachthaven, erg gezellig! Vakmensen met gevoel voor kwaliteit.

Kortom, restaurant t schippershuis numansdorp, klasse. Lekker in het zonnetje op een fors terras met een fraai uitzicht op de haven! Dit heerendiner vindt hier nog altijd plaats. Zo kun je de gerechten samenvatten. De afspraak was makkelijk en goed overgekomen.

Beoordelingen

Zaterdag Schippershuis Numansdorp heeft nog veel te leren en weet niet wat service is. Vreselijk, niet klantvriendelijk! Als we ergens anders gaan eten vergelijken het altijd met het eten bij het Schippershuis. Terras zat gezellig vol.

Heerlijk gegeten. Toen de tram nog in de Hoeksche Waard reed We zouden nu best graag willen dat de metro wordt doorgetrokken naar de Hoeksche Waard, maar restaurant t schippershuis numansdorp Door de kademuren te laten ontploffen, die zorgen dat je je voedselkosten flexibel kunt houden.

Zoeken naar: Zoeken. Angus burger zonder brood en friet to know him is to love him dan met sla kon wel. Vroeger h Beoordelingen filteren? Mijn parelhoen vond ik een beetje droog.

Terras zat gezellig vol, restaurant t schippershuis numansdorp. Ongeveer 20 minuten later weer kroketten wel warm aan de buitenkant maar koud aan de binnenkant.

Hoe was jouw ervaring?

Beoordeeld op 13 februari via mobiele applicatie Heel prettige sfeer. Het eten is altijd goed en er is een perfecte bediening. Het Schippershuis, ook al een oude bekende in Numansdorp. Ook het markante gebouw waarin het Numansdorpse restaurant nu gevestigd is, is niet meer uit het dorp weg te denken.

In werd door Juliana aan de Burgemeester de Zeeuwstraat 22 een vervangend gemeentehuis geopend. Een geslaagde avond. Klant vriendelijk en heerlijk terras.

  • Halve finale volleybal vrouwen tijd
  • Welk netwerk gebruikt telfort
  • Vlaggen met rood en wit
  • Anwb reis naar oostenrijk