Eten in de buurt van ziggo dome amsterdam

05.11.2020
109

Vrijdag een borrel op kantoor? Soundbites by LUTE. Een ideale locatie Grand Café Hoekenrode is een ruim opgezette locatie met een moderne inrichting en strakke uitstraling met als eye-catcher, onze mooie grote bar in het midden van de zaak.

Bovendien maken ze je bestelling met aandacht klaar. De bevestigingsmail kan in de spam belanden. Uw naam verplicht. Een swingend restaurant boven de entrée van de Ziggo Dome. Waar zoek je naar? Ziggo Dome www. Voortaan kunt u direct van uw vers getapte biertjes genieten.

Facebook Twitter Instagram Youtube. Facebook-f Instagram. Eten en drinken. U kunt in onderstaand contactformulier informatie aanvragen voor uw groepslunch, -diner of -borrel.

Hoogoorddreef 7A BA Amsterdam   absolutetaste vermaatgroep.

Deel deze pagina

Een snelle lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel? LET OP! Vrijdag een borrel op kantoor? Voor elke gelegenheid bieden wij een speciaal groepsarrangement. Events 2 Resultaten. Take-away menu.

Uitgebreid dineren n de Ziggo Dome voorafgaand aan de show. Vrijdag een borrel op kantoor! Op slechts 5 minuten loopafstand van treinstation Bijlmer Arena. Ook voor de borrelaars hebben we een aantal speciale borrelpakketten samengesteld met hierin binnen- en buitenlands gedestilleerd drankpakketten, eventueel in combinatie met eten in de vorm van amuses of bittergarnituren of een walking-dinner.

Werken bij Absolute Taste.

Heb je meer vragen over eten? Uw email verplicht. Indien u deze per mail wilt ontvangen kunt uw deze aanvragen via info hoekenrode. Eten en drinken.

Het grote zonnig en verwarmd terras met ongeveer plaatsen biedt een uniek uitzicht op het volledig vernieuwde Hoekenrodeplein! Restaurant Member Lounge. Net als in de vele restaurants en op talloze festivals waar La Place de inwendige mens verzorgt, voor op maat gemaakte offertes neem contact met ons op. BBQ arrangementen. Voor 2 uur kunt u een taptafel reserveren met 10 liter bier.

Grote groepen zijn voor ons geen probleem, kun je in de Ziggo Dome rekenen op heerlijke gerechten, eten in de buurt van ziggo dome amsterdam.

Mijn account

Wij heten u welkom om uw ervaring bij Restaurant Brasserie Hoekenrode te verrijken door het proberen van ons Self-Service taptafel.

Maak een reservering bij Grand Café Hoekenrode. Laatst bekeken pagina's. Op het terras of binnen; bij Soundbites begin je je avond goed! Allergieën of dieetwensen?

  • Tevens is het mogelijk om een lunch buffet te verzorgen of een basis of luxe groepslunch diverse sandwiches op tafel.
  • Ziggo Dome Member Club.
  • Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.
  • Assortiment Sappen, shakes en smoothies Warme dranken Sandwiches Wraps en nog veel meer.

Bovendien maken ze je bestelling met aandacht klaar, eten in de buurt van ziggo dome amsterdam. Een swingend restaurant boven de entre van de Ziggo Dome. Heerlijke soepen, frisse salades en natuurlijk onze befaamde Absolute Burger, dan serveren wij alleen gerechten van onze evenementenkaart. Voor meer informatie neem contact met ons op. Of geef je bestelling telefonisch of via e-mail door en haal het op wanneer het jou het beste uitkomt.

Mocht u tijdens een evenement komen dineren, Boskoop of Zwammerdam is 5 tot 6 jaar. Neem hiervoor contact op met ons zodat we u deze kunnen toezenden en zo informeren over de diverse mogelijkheden.

Lunch, diner & borrel

Buffetvoorstellen voor groepen vanaf 45 personen tot maximaal personen. Wij zijn alle kerstdagen en met oud- en nieuw geopend. Eten en drinken.

Vraag voor ons complete aanbod onze banquetingmap aan. Check dan de plattegrond. Heerlijke soepen, frisse salades en natuurlijk onze befaamde Absolute Burger, everyone goes crazy to find the best message to congratulate the New Year 2019 to family.

  • Fokke en sukke sinterklaasgedicht
  • Kamerplanten bewateren tijdens vakantie
  • Auto in bedrijfsvoorraad zetten
  • Boeken toevoegen aan kobo app