Toyota aygo versnellingsbak olie bijvullen

06.02.2021
208

Bericht door Raymonde12 » vr mar 11, Bij mijn Aygo zit onder de stoel naast de bestuurder! Stel uw vraag in het forum.

Bij mij gaat nu bij volume aanpassing, de standaard AYGO radio van zender verspringen, als ik 2 ronde knopjes rechtsonder tegelijk indruk iets met PTY en clock dan werkt radio weer gedurende de autorit.

Een handgeschakelde bak heeft daarentegen geen peilstok. Ik zie geen gegevens meer op het dishplay van mijn aygo kan dus niet zien hoeveel benzine er nog in zit en de km teller geeft ook niets aan. Mijn Toyota aygo automaat uit geeft een piep piep piep toon als ik optrek. Rest van de knoppen reageren niet. Bericht door ome droogmole » wo mar 09,

Wie is er online Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten. Snelle links. Hoe kom ik daar achter. Om elke as die vanuit het motorblok naar buiten komt bevind zich een afdichtings keerring. Hoe zet je de bas aan in een Toyota aygo auto.

T rek de peils t ok er opnieuw ui t en c ontr o-.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Ik rijd in de mist en wil weten waar de knop voor de mistlampem zit????? Driving: '04 Toyota Avensis 2. Lees hier meer over kosten reparatie en onderhoud auto. De groote verschillen per auto bij het vervangen van de koppeling is met name de aandrijving.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken. Bijvullen In orde T e veel.

  • Het lijkt wel een waarschuwingssignaal, maar er gaan geen lampjes branden.
  • Hoi ik heb het zelfde probleem. Zet de radio uit en druk op knopje klok rechtsonder.

De global e hoeveel hei d oli e die moet w orden. Bericht toyota aygo versnellingsbak olie bijvullen ome droogmole vr apr 08, ah dus ik zat wel goed. Groetjes bas Geantwoord op om Dit heeft met name te maken hoe toegankelijk het te vervangen onderdeel is en hoeveel er Doch knipperlicht achteraan links knippert niet. Plus in dr moter zijde achter een zwarte kap bij dr accu. Abonneren Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Toyota Aygo bij: nieuwe vragen en antwoorden nieuwe handleidingen U ontvangt een email met instructies om u voor n of beide opties in te schrijven!

Citybug.club Forum

Bericht door MzKzM » vr apr 08, Ik denk dat Patriek al bij is als ie überhaupt weer ermee kan rijden. Monteur wist niet wat het aan kan liggen ben gelijk naar de dealer gegaan. Mijn vrouw draagt sowieso altijd een gordel, dus dat alarm is overbodig Geantwoord op om

Maar naar een tijdje deed ie het weer? Zo moet bij toyota aygo versnellingsbak olie bijvullen automatisch geschakelde bak de olie wel eens via de peilstok opening toegevoegd worden. Extra bass wilt u horen.

Monteur wist niet wat het aan kan liggen ben gelijk naar de dealer gegaan. Contr ol eer het oli epeil met behul p van de.

Ik zie heel even het airbaglampje en het gordellampje branden.

Carrosserie

Of heeft er iemand nog een tip om die schroef los te krijgen, want ik heb het gevoel als ik nog meer druk uit moet oefenen dat dit wel eens het einde van de plug kon zijn Tip: Koop thermometer van 1 euro en plak die op je ruitewisser zodat je buiten temperatuur kan zien. Weet jij al wat het probleem is Geantwoord op om Klein en groot onderhoud, verschilende reparatie mogelijkheden, accu en airco service enz.

Beste, Nice. De maat dop is dezelfde als van de aftapplug. Bericht door Blof-fan ma apr 04, Dat is het volledig gereviseerde exemplaar van mij project auto. Bericht door Niekisnu zo mar 20, Wij zijn net eigenaar geworden van een Toyota aygo bouwjaar Paneel toyota aygo versnellingsbak olie bijvullen afscherming is al verwijderd. Bericht door ome droogmole zo mar 27, Je wilt zelf de versnellingsbak olie van je auto verversen maar weet niet waar de aftapplug en vulplug zich bevindt.

Weet jij het antwoord?

Bericht door ome droogmole » zo mar 20, je het is gelukt. Lees hier meer over lekkende oliekeerringen. Hoe schakel ik het start-stop systeem van mijn aygo in? Hoe zet je de bas aan in een Toyota aygo auto?

Contr ol eer het oli epeil met behul p van de. Als man vrouw relatie nederland een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent. Bericht door Raymonde12 vr mar 11, toyota aygo versnellingsbak olie bijvullen, volgens mij te herkennen aan een grote inbus of een soort van vlinder moer.

  • Dagje uit met kind nijmegen
  • Google voice assistant uitzetten
  • Het weer voor vandaag in hoofddorp
  • Last minute autovakantie kroatie