Stukken uit video knippen iphone

06.02.2021
417

Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Videon Video. Monteren op je smartphone Je filmpjes zijn gemaakt met je smartphone, waarom zou je ze dan hier niet gelijk op monteren.

Beelden met de functie voor het inkorten van fragmenten toevoegen of verwijderen Als u preciezer wilt bewerken, kunt u de functie voor het inkorten van fragmenten gebruiken om afzonderlijke beelden in een videofragment toe te voegen of te verwijderen. Waarom betalen? Ook kan je er muziek onder zetten, filters toepassen en tekst toevoegen.

Wij verdienen ons geld o. Powerdirector Video.

Verder herkent de app gezichten het weer vrijdag in barendrecht heeft het meerdere filters en effecten. Beweeg indien nodig twee vingers uit elkaar in het midden van de tijdbalk om in te zoomen op het fragment! Nadelen: Het crasht vaak of stopt onverwacht, stukken uit video knippen iphone.

Sport 5 onmisbare apps voor de voetbalfans. De app maakt het mogelijk om zowel muziek als een spraakbericht onder de video te zetten.

Met 'Bewaar video als nieuw fragment' bewaart u de originele en de ingekorte versie in uw bibliotheek. Tip 02 Een montage kan uit een combinatie van video, foto's en een lekker deuntje bestaan.
  • Splice is een app die vergelijkbaar is met iMovie, een app die later nog terugkomt in dit artikel.
  • Welke beleving zou jij graag om willen zetten in een gave video? Je kunt eenvoudig een clip uit een video op je iPhone of iPad knippen.

Daarnaast is deze volledig gratis. Wil je het laten maken van je video liever uitbesteden? De app stabiliseert automatisch de beelden, waardoor schokken tot een minimum beperkt blijven. Nadelen: Er zijn extreme beperkingen aan de functionaliteit van deze app omdat het gratis is.

Een filter toevoegen en uw video's kantelen Nadat u de foto hebt gemaakt, opent u deze in de Foto's-app en tikt u op 'Wijzig'. Beschikbaar voor: iOS. Druk je vinger eventjes op een film, foto, muziekje, of geluidsfragment en sleep het vervolgens naar de gewenste plek toe.

Filmora Video Editor v9. Videoshop - video-editor Jajijujejo Inc! Qua muziek voor onder je video heb je keuze uit 80 gratis nummers of je gebruikt een nummer uit je eigen iTunes bibliotheek. Tip Monteren met iMovie Om snel wegwijs te worden in de app, kiezen we voor Film. Beelden met de stukken uit video knippen iphone voor het inkorten van fragmenten toevoegen of verwijderen Als u preciezer wilt bewerken, kunt u de functie voor het inkorten van fragmenten gebruiken om afzonderlijke beelden in een videofragment toe te voegen of te verwijderen.

De ingekorte versie wordt dan apart opgeslagen zodat het originele bestand beschikbaar blijft, stukken uit video knippen iphone.

Deel 1. De Beste Desktop App om iPhone Video's te Trimmen -- Filmora Video Editor

Weinig producenten bieden hun apps gratis aan, maar voor deze hoef je niets te betalen. Als u de duur van een fragment alsnog wilt aanpassen, kunt u proberen  het fragment te versnellen of vertragen. Een video die gemaakt en gemonteerd is met een smartphone haalt het uiteraard niet bij een professioneel gemaakte video. Je krijgt dan twee keuzes.

Bij MoviePro staat het gebruikersgemak centraal. Adverteren op appletips. Sleep het begin of het einde van het fragment om het korter of langer te maken: Om het fragment langer te maken, sleept u de rand van het fragment verder weg van het midden van het fragment, stukken uit video knippen iphone.

MoviePro: Video Recorder Video. Met 'Bewaar video als nieuw fragment' bewaart u de originele en de ingekorte versie in uw bibliotheek. Wat ook goed is om te weten is dat je niet kunt knippen in je filmmateriaal.

SeniorWeb maakt gebruik van cookies

Nieuw in iOS Cookies op Macworld. WeVideo maakt het als enige app mogelijk om via de cloud te werken.

Vervolgens kies je hier een sfeer thema bij en kiest een muziekje. Plaats de cursor op de video, het gaat om de videobewerking. Dankzij de splitscreen-modus zet je twee clips naast elkaar in beeld, stukken uit video knippen iphone, wat een leuk effect geeft? Hier gaat het echter niet om, klik op de Actieknop  en kies 'Kort in'. Je zit dan wel in een strak keurslijf, maar toch is zo'n trailer het proberen waard.

Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. De volgorde in de tijdlijn bepaal je helemaal zelf? Op je video kan je slow motion en fast forward toepassen.

Deel 2: Top 10 Apps Om Video te Trimmen voor iPhone

Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook. Prijs: gratis, met in-app aankopen.

Tevens kunt u zien hoeveel van uw fragment in uw film wordt gebruikt. Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews.

Als dit is gelukt, moet je de wijzigingen die zijn aangebracht in de iPhone video opslaan. Beweeg indien nodig twee vingers uit elkaar in het midden van de tijdbalk om in te zoomen op het fragment.

Ook filmpjes van vrienden haal je zo binnen.

  • Gelukkig nieuwjaar in chinees
  • Gmail account wijzigen android
  • Willem van oranje vogelvrij
  • Mooie stad in nederland