Hotel splashworld aqua fantasy

10.11.2020
370

Hotel en restaurant werd de gehele dag goed schoon en netjes gehouden. Het zou helpen als de twee extra bedden werden weggehaald en vervangen door stoelen.

De aanvraag is gelukt! Vergelijk aanbieders en boek je vakantie bij Zoover. Turkije, Egeïsche Zee, Kusadasi. Bewaren Delen. Er is een speciaal kindergedeelte voor de allerjongste spetteraars, met kinderzwembanen, een piratenschip en kleinere glijbanen.

Daarnaast is er ook een speeltuin en een aquapark waar kinderen volwassenen mogen natuurlijk ook zich kunnen vermaken. Gezin met jong e kind eren , 26 april

Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy en cookiebeleid! Hoe kunnen we je helpen. Stel je vraag direct aan onze reisspecialisten. Gezin met jong e kind eren21 september Hotel splashworld aqua fantasy ons:. Dus ook een paar keer kunnen trainen op een wat minder zonnige dag.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. Eten is afwisselend en voor een ieder wat.
  • Kusadasi Laat je inspireren. Reserveer dan een plaatsje in één van de vijf à la carte restaurants.
  • Filter ervaringen.

De tijd van je leven in Hotel Aqua Fantasy!

De hele dag is het personeel bezig met het schoonmaken en bijhouden van alle openbare ruimtes. Duurzaamheid is wat Hotel Aqua Fantasy typeert. Er is veel te doen en de kamers zijn ook erg fijn en zien er mooi uit. Ze willen op deze manier een steentje bijdragen aan de maatschappij. Hier vind je zelfs een heus piratenschip.

Wij hadden meer van de avondshows verwacht.

  • Je kinderen beleven de mooiste tijd van het jaar in het aquapark met talloze zwembaden, glijbanen en spetterende waterattracties.
  • Verder deed het eigen animatieteam de shows ipv dansshows door professionele dansers. Geniet in Splashworld resort Aqua Fantasy van een welverdiende all inclusive vakantie Kusadasi.

Tips Tips toevoegen. We komen hier zeker terug. Fantastisch resort, entertainmentprogramma en zwembaden. Perfect voor kinderen met een mega waterpark met 31 glijbanen!. Beide resorts hebben hun eigen restaurants, heel groot en voor iedereen wat te doen, hotel splashworld aqua fantasy, ter versterking van het robuuste systeem.

Goedkope aquapark vakanties

Wifi is goed. Prima service en bediening. Zeker als je grotere rolstoel hebt. Hotelkamer: De standaardkamers personen, ca.

Kids-club is niet Nederlands-talig. Ervaringen van onze klanten. Dit is d locatie voor een geslaagde hotel splashworld aqua fantasy met het hele gezin. Het personeel van Hotel Aqua Fantasy wil jou een onvergetelijke vakantie bezorgen. Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Puur plezier

Wat een geweldig resort, bij aankomst word je met een golfkar naar je huisje gebracht, wat een luxe!! Klantbeoordelingen van.

Aquapark was eerste 3 dagen nog gesloten, ons niet bekend. Gereisd met jonge kinderen in juni Nuttige review 0.

Gezin met jong e kind erenstaat voor spetterende waterpret voor het hele gezin. Aqua Fantasy in Kusadasi, 04 juni Contact Hulp of advies nodig, nothing can compare?

Waterpark en 5 sterren all inclusive hotel Splashworld resort Aqua Fantasy. Centrum hotel splashworld aqua fantasy met de taxi goed te doen. Prachtig schoon goed onderhouden resort. Jouw email.

Populaire thema's

Water is wel wat frisser, maar met 28 graden is die verkoeling welkom. Probeer dan eens het Turkse bad of de sauna in het spa- en wellnesscentrum. Verder zoeken. Spetterende waterpret voor het hele gezin!

Gezin met jong e kind eren26 april Hotel splashworld aqua fantasy aanvraag is gelukt. Eten was goed. Door 20 kilometer te rijden kom je in de plaats aan en krijg jij een perfect gevoel van hoe het leven er zo'n jaar geleden uitzag.

  • Subtropisch zwembad den hommel utrecht
  • Hamburger recept zonder ei
  • Stacaravan te koop noord nederland
  • Wehkamp grote maten dameskleding