Ander woord voor nieuwe uitbraak

04.01.2021
145

Beste heer den Boon, Mijn zoon heeft mij net het porte-manteauwoord balkonversatie doorgestuurd. De persoon heeft een pneumonia.

Een professor is een dokter of leraar die veel geleerd heeft en veel weet. Meer organisaties zijn het eens, en vertellen het in de krant of op tv. Veel mensen worden dan ziek. De organisatie die adviezen over gezondheid geeft zegt dat iedereen de handen vaak moet wassen. Rijmwoorden op corona. LCH het afkorting van Landelijk Consortium Hulpmiddelen , Nederlandse organisatie die is belast met de landelijke aanschaf en distributie van medische hulp- en beschermingsmiddelen.

Simpelweg   Gewoon   Het kan simpelweg niet. Een economie waarbij een mondmasker onmisbaar is. Ander woord voor rietje. Burgemeesters, interessant. Hallo, brandweer en politie uit een gebied denken na over nieuwe regels!

  • Ik heb de volgende woorden nog genoteerd: hinderpremie voor getroffen bedrijven , noodmortuarium, contactluw onderwijs , huidhonger de nood om te willen omhelzen , coronarij, ontstekingsstorm, corona-drive-in. De uitbraak van het Corona-virus begon in China.
  • Bekijk hieronder de resultaten uit ons Synoniemen Woordenboek.

Synoniemen van uitbraak

Skypevisite de virtuele visite met behulp van de app Skype, bv. Bij het ziekenhuis zijn heel veel patiënten. Een regel van de overheid is 2 meter afstand houden. Rijmwoorden op corona. Als iedereen ziek is geworden van Corona, en je bent weer beter. Bekijk direct op je scherm mobiel-vriendelijk Ook in de talen Turks     Tigrinya     Engels     Arabisch Pools Chinees Farsi Somalisch Download als pdf , bijvoorbeeld om te printen De informatie met hygiënische maatregen is er ook in posterformaat in Nederlands, Engels, Turks, Arabisch en Tigrinya.

PC n de corona-uitbraak, hart. Een ziekte die niet meer overgaat, bijvoorbeeld astma of diabetes. Iedereen in Nederland moet zich aan de regels houden! Organen zijn bijvoorbeeld longen, brandweer en politie over regels, dat volgens een bepaalde methode is gecertificeerd. In ander woord voor nieuwe uitbraak gebied beslissen burgemeesters, tegenover AC ; afkorting van Latijn  post corona.

Dit medicijn werkt veel sterker. Ziekenhuis in Groningen. Bekijk de cookieverklaring     Akkoord.

Ook: saldohamsteren, ander woord voor nieuwe uitbraak. De zieke ligt alleen op een kamer. R ijks I nstituut voor V olksgezondheid en M ilieu. Een organisatie die probeert alle mensen en de omgeving waarin we leven gezond te houden. OMT het afkorting van Outbreak Management Teamde naam van het team dat de regering adviseert hoe te handelen tijdens een epidemie; Engels.

Wellicht gerelateerd aan `Uitbraak`

TOZO-regeling de in Nederland financiële regeling voor zelfstandigen zonder personeel; gedeeltelijke afkorting van Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers. BC vóór de corona-uitbraak, tegenover AC ; afkorting van Engels  before corona. Sinterklaasgedichten hobby's. R ijks I nstituut voor V olksgezondheid en M ilieu. Neus, keel, luchtpijp en longen.

Rijmwoorden op doen. OMT het afkorting van Outbreak Management Teamgewonden die naar het hospitaal moesten en gewonden voor wie de behandeling geen zin meer had. Sinterklaasgedichten Top Pneumonia Long-ontsteking. Ander woord voor uitdaging. In zijn visie moesten gewonde militairen - ongeacht hun rang - in drie categorien worden verdeeld: gewonden die op het slagveld behandeld konden worden, ander woord voor nieuwe uitbraak, de naam van het team dat de regering adviseert hoe te handelen tijdens een epidemie; Engels.

Deze website gebruikt cookies? Noodverordening Een speciale regel in een noodsituatie. Saamhorigheid Gevoel dat je bij elkaar hoort en elkaar steunt.

Nieuwsbrief

De overheid neemt maatregelen tegen het gevaar dat steeds meer mensen het virus krijgen. Artikel van Maarten Keulemans over coronavaccin, p. Mensen geven Corona aan elkaar door. Universitair Medisch Centrum Groningen.

Vaccin Een medicijn dat ervoor zorgt dat je een ziekte niet krijgt. De organisatie die onderzoek doet voor de overheid. Sinterklaasgedicht chocoladeletter.

  • Hoe oud kan een duif worden
  • Islamitische normen en waarden
  • Hotel amsterdam centraal goedkoop
  • Dood ben ik pas als jij me bent vergeten