Veiligheid en justitie contact

08.02.2021
210

Reageren Indien u een vraag of een opmerking heeft naar aanleiding van uw bezoek aan onze site, stuur dan een e-mail aan cbb rechtspraak. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.

Vlak voor het bruggebouw kunt u het plein op waaraan het Paleis van Justitie ligt. Indien u een vraag of een opmerking heeft naar aanleiding van uw bezoek aan onze site, stuur dan een e-mail aan cbb rechtspraak. Meest gestelde vragen. Op de website van Divisie Individuele Zaken vindt u veelgestelde vragen en antwoorden. De adressen en contactgegevens van alle locaties van DJI, zoals gevangenissen, huizen van bewaring, jeugdinrichtingen en forensisch psychiatrische centra vindt u op de locatiepagina's.

Menu Zoeken. Het College van Beroep voor het bedrijfsleven kan echter niet ingaan op vragen of opmerkingen over zaken die bij haar in behandeling zijn geweest.

Heeft u een algemene vraag! Neem contact op met JenV, veiligheid en justitie contact. U volgt het Prinses Irenepad voet- en fietspaddat tussen het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Koninklijke Bibliotheek in loopt. We kunnen u dan ook niet meer informatie geven tot het moment dat u bericht heeft gekregen over de beslissing. In de praktijk Verken hoe JenV in de praktijk innoveert.

Neem dan contact op met de persvoorlichters van DJI. Heeft u een vraag over de inhoud van uw zaak? Contact Is de beslistermijn van uw aanvraag nog niet verlopen?
  • Het paspoort vraagt u aan bij uw gemeente. Mediationbureau - mediation.
  • Persvoorlichting Wilt u een afspraak voor een interview of reportage? Telefoon spoedeisende gevallen buiten kantooruren: — 14 00 meldkamer van de rechtbank Amsterdam.

Primaire navigatie

Aan het einde van dit pad steekt u de Prins Clauslaan over. Adressen en contactgegevens van locaties van DJI Wilt u contact met een justitiële inrichting of een justitiabele?

Heeft u vragen over wetgeving, andere Justitie -onderwerpen of wilt u brochures bestellen dan kunt u terecht op de site van het  ministerie van Justitie en Veiligheid rijksoverheid. Heeft u een vraag over het uitzitten van een straf, over plaatsing in een inrichting of verlof?

U kunt hier ook publicaties van DJI bestellen. Wetenschappelijk onderzoek Wanneer u een wetenschappelijk onderzoek wilt uitvoeren bij DJI, dient u hiervoor toestemming aan te vragen.

  • Innoveer mee met JenV. Het antwoord kunt u mogelijk terugvinden in onze veelgestelde vragen.
  • Ik heb een aanvraag ingediend. Nieuws Taskforce werkt langer door om achterstanden asielaanvragen weg te werken 18 november - De speciale taskforce die een achterstand van 1 5.

Informatiebalie - Direct voor het Paleis van Justitie in de Theresiastraat bevinden zich vier invalidenparkeerplaatsen. Moet ik een afspraak maken. Instagram Facebook LinkedIn Twitter. Staat uw vraag hier niet bij, veiligheid en justitie contact, dan kunt u bellen met Dan heeft de IND uw aanvraag ontvangen. Die liggen voor het oprapen.

Contactgegevens ministerie van Justitie en Veiligheid

Uw vraag zal in eerste instantie beantwoord worden door Informatie Rijksoverheid voorheen Postbus 51 , zonodig nemen zij contact op met DJI. Reist u naar een ander land dan een Schengenland?

U volgt de A12 tot aan de afslag Centrum afrit 2. Ik heb een klacht Als u vindt dat u niet correct behandeld bent door een medewerker of rechter van het College van Beroep voor het bedrijfsleven kunt u een klacht indienen.

Hiervoor moet u een voorstel indienen bij DJI. Hoe ver is de IND met mijn aanvraag. Neem dan contact op met veiligheid en justitie contact griffie. Ook is het niet mogelijk om beroep - of verzoekschriften en proces stukken in zaken via e-mail te versturen. Wanneer u een wetenschappelijk onderzoek wilt uitvoeren bij DJI, dient u hiervoor toestemming aan te vragen, veiligheid en justitie contact.

Beroep - of verzoekschriften en proces stukken in lopende zaken kunnen per post worden ingediend of digitaal via het digitaal loket op rechtspraak.

Deze parkeergarage bevindt zich op loopafstand van het Paleis van Justitie.

Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak. Het Innovatieteam helpt je op weg. Volg jij DJI al op U loopt in de richting van de Utrechtsebaan voorbij enkele winkels, horecagelegenheden en de ingang van de parkeergarage van het Paleis van Justitie.

Neem contact op met JenV. Als u vindt dat u niet correct behandeld bent door een medewerker of rechter van het College van Beroep voor het bedrijfsleven kunt u veiligheid en justitie contact klacht indienen. U hebt daarvoor geen apart visum nodig. Vlak voor het bruggebouw kunt u het plein op waaraan het Paleis van Justitie elke nacht misselijk wakker worden. U kunt met het vreemdelingenpaspoort reizen naar alle landen, behalve uw land van herkomst.

We kunnen dan nog niet bevestigen of uw aanvraag is ontvangen. Per bus lijn 14 Uitstappen halte Theresiastraat, veiligheid en justitie contact. Op perron 12 bevindt zich na circa 30 m aan de linkerkant een uitgang die naar het Rijksarchief en de Koninklijke Bibliotheek leidt.

Social Media

Als u aanvullende vragen hebt, belt u ons algemene informatienummer - lokaal tarief, ma-vr van tot We kunnen dan nog niet bevestigen of uw aanvraag is ontvangen.

Uw verblijfsvergunning moet de hele reis geldig zijn.

Bijvoorbeeld wanneer u van uw eigen land geen reisdocument kunt krijgen. U loopt in de richting van de Utrechtsebaan voorbij enkele winkels, horecagelegenheden en de ingang van de parkeergarage van het Paleis van Justitie.

Neem contact op met JenV.

  • Verschil tussen mbo en hbo denkniveau
  • Oud katholieke kerk gouda
  • Kunstof kozijnen met houtnerf schoonmaken
  • Low budget occasions utrecht