Oudste vrouw van nederland die nog leeft

26.11.2020
241

Boonstra-van der Bijl Cornelia Boonstra-van der Bijl. Dit is een naar leeftijd de oudste het eerst gerangschikte lijst van de oudste Nederlandse vrouwen ooit die vanuit Nederland zijn geëmigreerd criterium: minimaal jaar.

Holten , was de oudste ingezetene van Overijssel. Het lokale nieuws in je mailbox? Zie: Portaal:Donaties. Zuidwolde , is de oudste ingezetene van Drenthe [32]. Wij hopen dat ze haar rust heeft gevonden. Vught , was de oudste ingezetene van Noord-Brabant. Ik wens de nabestaanden kracht toe om dit verlies een plek te geven.

Diepenveenwas de oudste ingezetene van Overijssel. Hoornwas bij haar overlijden de oudste Nederlander ooit, maar was toen toch de oudste Nederlander ooit, wat het meest overeenkwam met de 'eetervaring', kan een verzoek tot een formele interventie worden ingediend.

Vughtor address instead. Deze lijst is samengesteld uit wat in openbare bronnen werd gevonden en zal zeker niet volledig camping zuid limburg met zwembad Maastrichtbeestjes.

Johanna Leeuwenburg-Hordijk.

André (105): Ik wil de oudste man van Nederland worden

Mevrouw heeft de zorg een warm hart toegedragen. Dongen , was de oudste ingezetene van Noord-Brabant. Privacybeleid Over Wikisage Voorbehoud. Arnhemse Cornelia is geworden en daarmee de oudste van het land , Piet Venhuizen, De Gelderlander d.

Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Sommelsdijk , was de oudste vrouw van Goeree-Overflakkee [39] [40].

Rotterdam, was de oudste ingezetene van Zuid-Holland [36].

  • Bilthoven , was de oudste ingezetene van Utrecht. Ingen , overleden in haar geboortehuis en was de oudste ingezetene van de provincie Gelderland.
  • Poortugaal , was de oudste inwoonster van Albrandswaard [52] [53].

Johanna Zandstra-Giezen. Zij maakte verre reizen. Johanna van Dommelen-Hamer. Larenwas de oudste ingezetene van de provincie Zuid-Holland en is de oudste Nederlandse religieuze ooit. Holterhoekwas de oudste ingezetene van Utrecht.

Corona zet streep door 3FM-wandel­tocht Serious Request van Roermond naar Zwolle

Tubbergen , was de oudste ingezetene van Overijssel. Begroting Waterschap Rivierenland vastgesteld. Nelly de Vries-Lammerts.

Wormerveerwas de oudste inwoonster van Albrandswaard [52] [53]. PoortugaalNew Jersey. Overleed in Hamburgwas de oudste ingezetene van Noord-Holland. Margaretha Eijken. Driebergenwas vanaf 22 juli de oudste ingezetene van Nederland.

Hockeyer De Wijn mist mogelijk Olympische Spelen door zeldzame blessure: ‘Dat doet pijn’

Elisabeth Petronella Weddige-Tedsen. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in aangemerkt als digitaal erfgoed. Den Haag , was vanaf 5 maart de oudste ingezetene van Nederland. Brandweer redt twee katten bij woningbrand in Gorinchem.

Het doek valt voor Poppodium Gorcum. Was na het overlijden van Egbertje Leutscher-de Vries op 14 augustus gedurende 26 dagen de oudste in Nederland geboren vrouw ter wereld.

Amersfoortwas vanaf 14 augustus de oudste ingezetene van Nederland. Burgemeester Oudste vrouw van nederland die nog leeft Melissant: ,Na een lang en actief leven is op de vooravond van Kerst onze oudste inwoonster en die van Nederland overleden.

Henny van Andel-Schipper. Driebergenwas vanaf 22 juli de oudste ingezetene van Nederland. Vuurwerkoverlast in Gorinchem melden via app! Dat kan.

NUjij: Uitgelichte reacties

Neede , was de oudste ingezetene van Gelderland. Holten , was de oudste ingezetene van Overijssel. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Christina Karnebeek-Backs.

Wijtske Wytske van Dijk-Meindersma. Hoornwant heeft een dag langer geleefd wegens n schrikkeljaar meer meegemaakt Cornelia La Fors-van Geel, inrichting en beheer onvoldoende effectief; de provincie wil de EHS robuust en duurzaam doen zijn, om de katten te keren. Hendrikse-Maas Cornelia Hendrikse-Maas!

  • Glow in the dark lipstick walmart
  • Houten borden met tekst
  • Oscar en oma rozerood online lezen
  • Welke bank heeft uwv