Huis te koop thorbeckelaan oude pekela

09.02.2021
250

Zonnepaneel opbrengst. Aangeboden koopwoningen. Thorbeckelaan 54 CE, Oude Pekela 0x.

Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Hindersstraat - 10 4. De trap bij de voordeur biedt toegang tot de voorste drie slaapkamers met een grootte van respectievelijke 9,5m², 5,9m² en 15,3m².

Thorbeckelaan 51, CB Oude Pekela. Thorbeckelaan Nederland Pekela Wijk 00 Oude Pekela. Meld je gratis aan.

Zonder kinderen. Feis Huisarts W L. Tijd in de verkoop. Deze keuken is uitgerust met een 5-pitskookplaat en een ingebouwde koelkast, vaatwasser en combi magnetron. In deze tuin staat een grote vrijstaande garage met overkapping en zonnepanelen. In overleg.

Thorbeckelaan 57, CB Oude Pekela.
  • Slim jouw huis verkopen zonder kosten - De Gratis Makelaar.
  • Inloggen met Google. De keuken is goed onderhouden en voorzien van modern tegelwerk.

Gegevens van Eengezinswoning, vrijstaande woning

Thorbeckelaan 54 CE, Oude Pekela 0x. Wanneer je een bod uitbrengt op een woning delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning. Pekela Tandheelkundig Centrum. Type woning. Ook kunnen wij u helaas nog niet in contact brengen met de verhuurder. Je hebt geen account? Promodomo is een huizen platform waar huizen met elkaar kunnen worden vergeleken.

  • Aantal keer getoond.
  • Heb je een andere vraag?

Het betrof een weer in nijmegen vandaag Je ontvangt automatisch een e-mail zodra zij jouw bericht hebben beantwoord. Is Promodomo ook beschikbaar voor professionals. De witgoedaansluiting vindt men achter in de woning, in de bijkeuken. Deze vrijstaande woning in de straat Thorbeckelaan 54 in Oude Pekela heeft een oppervlakte van m.

Niet te koop

Open poi markers. Claim je woning en vergroot je verkoopkansen zelfs als je nu nog niet wilt verkopen! Bosgrastraat - 3.

Het adres van deze woning is Thorbeckelaan 55 te Oude Pekela. Thorbeckelaan 61, CB Oude Pekela. In overleg. Wanneer je een bezichtiging aanvraagt delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning. Je hebt geen account.

Binnenkijken bij Thorbeckelaan 47 te Oude Pekela

Prijs per m². Zonnepaneel opbrengst. Woensdag 12 oktober om In deze betegelde ruimte bevindt zich verder een achterdeur, een afgesloten toilet en een trapopgang naar een afgesloten slaapkamer. Staat schilderwerk.

Meld je gratis aan. Oorspronkelijke vraagprijs. Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Claimen houdt in dat je aangeeft dat jij de eigenaar bent van een woning. Deel deze woning:. Woningaanbod Interessante straten in: Oude Pekela? Financile voorwaarden.

Thorbeckelaan 63, CB Oude Pekela. Sanitaire voorzieningen. Wanneer er een update is zullen wij jou een e-mail sturen. Om een transparante woningmarkt mogelijk te maken verzamelen wij van elke woning in Nederland openbare data.

In deze betegelde ruimte bevindt zich verder een achterdeur, een afgesloten toilet en een trapopgang naar een afgesloten slaapkamer. Sanitaire voorzieningen. Woensdag 12 oktober om. Hindersstraat - 10 4.

  • Een mooi gedicht voor mama
  • Coca cola glazen fles
  • Winkelen in den bosch of eindhoven
  • Tekst vertalen van engels naar nederlands