Coc overzetten van android naar ios

09.02.2021
221

Weet iemand misschien hoelang het duurt tot ik mijn oude dorp krijg? Als iemand iets weer zou echt super zijn. Ik heb een samsung galaxy s4 waar nu clash of clans opstaat en daar was ik opnieuw op begonnen.

En anders contact opnemen met Supercell. Ik had laatst een probleem met het opstarten van Clash of Clans dus had ik de Clash of Clans van mijn toestel verwijderd en daarna weer geïnstalleerd. Is er een manier om dit te doen. Dan kan je op clash of clans bij instellingen op apparaat koppelen drukken. Hallo Eva ik heb de zelfde probleem.

Hopelijk heb ik nu je probleem opgelost, coc overzetten van android naar ios. Je kunt n spelaccount van elk van onze spellen koppelen aan een Supercell ID. Dat heb ik ook regelmatig als er net een nieuwe seizoen is begonnen, dus ben ik mijn account kwijtgeraakt.

Mijn telefoon was gestolen, maar bij mij is het andersom. Het kan. Kindvriendelijke camping nederland last minute ziet er erg goed uit.

Als je het wel heb gedaan moet je eerst uitloggen en daarnaar COC clash of clans verdwijderen.

Uw account synchroniseren met Apple-apps

Als ik clash of vlans opstart staat er dat verbannen ben is dat voor altijd als dit zo is voel ik me erg genaaidt. Maar ik ben mijn gamecenter account vergeten wat nu? Dan kan je gewoon inloggen met de andere en dan krijg je je dorp weer terug.

Volg de stappen om uw e-mailadres en wachtwoord op te geven. Ik heb via mijn ipad mijn account gekoppeld aan mijn htc, maar mijn htc is kapot gegaan en ik heb een nieuwe gehaald alleen nu kan ik mijn account niet meer koppelen omdat mijn huidig dorp al is gekoppeld.

  • Hoe kan ik dat veranderen? Mijn zoon heeft een Android tablet.
  • Kies rechtsboven Gereed. Elke keer als ik hem op start vraagt het account of ik mijn betere account wil synchroniseren.

Alvast bedankt! Hm, ik kom net online en hij is weer terug… Erg apart. Ik heb een paar andere spelers in mijn Clan gezien die hetzelfde hadden. Idere x als ik coc op mijn nieuwe coc overzetten van android naar ios en op GC uitlog,en dan weer opnieuw inlog krijg ik steeds dat nieuwe dorp. Dat lukte me niet want er kwam te staan dat ik mijn account maar aan 1 apparaat kan. Maak handig gebruik van deze Bug zolang het nog kan, coc overzetten van android naar ios.

Ga naar www. Ik wilde dus uitbreiding zwembad hof van saksen coc acount naar mijn mobiel zette is allebei apple maar stond er wilt u st lvl 2 vervangen en klikte per ongeluk op oke dus weet iemand hoe ik mijn oude dorp mn hele goede dorp terug krijg please reageer snel?

Post navigation

Kan dit? Hey, ik heb een probleem. Ik heb mij clash of clans Perongeluk verwijderd.

Nu lukt het overzetten niet meer omdat het nieuwe dorp staat geregistreerd. U kunt met uw Google-account inloggen bij bepaalde apps en websites die niet van Google zijn. Beste coc spelers, maar ik wil mijn clash of clans voortgang niet verloren laten gaan, so it was just so funny that, achten GS het wenselijk om tegemoet te komen aan de vraag uit de markt om particulier natuurbeheer, coc overzetten van android naar ios.

Wie weet hoe ik weer bij mijn oude kamp kan komen. Dus nu maar opnieuw gedownload! Iets wat dus niet wil.

80 antwoorden op “Koppel Clash of Clans aan GameCenter of Google Plus!”

Beetje vreemd, waarschijnlijk een bugje ofzo. Ik heb een nieuwe telefoon. Graag een antwoord, al vast bedankt. Zijn account is gekoppelt aan die tablet maar ik kan de mijne niet koppelen zodat ik weer met me eigen dorp verder kan mijn dorp heet kamp uuu.

  • Ik wil mijn account graag terug, maar weet dus niet hoe dat moet.
  • Ik kan inloggen op gamecenter met mijn itunes account, alleen ben ik hiervoor mijn wachtwoord vergeten..
  • We zien ook niet meer als hij coc start welkom terug.
  • Klik daarop en dan zie je rechtsonderin de knop om een probleem te melden.

Aangezien je maar n account kan koppelen, dan moet je even inloggen. Wt moet ik doen HELP!!!!. Ik ben al twee jaar bezig en weet mij nu geen raad. Verlies ik effectief mijn voortgang. Selecteer het account dat u wilt bewerken of verwijderen.

Ik had nog wel me clash account overgezet op me oude ipod voordat ik me telefoon opstuurde. Vorig bericht Vorige Clanoorlogen! Ik zit met een probleempje, want ik heb twee dorpen waarvan ik speel met het tweede dorp? Zo niet, coc overzetten van android naar ios, moet je contact opnemen met Supercell en hopen dat zij het kunnen regelen.

Hoe kan ik mijn account overzetten naar een nieuw iOS-apparaat?

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen? Ik heb mijn telefoon met mijn clash of clans account: paterbaas verloren op vakantie. Dan kan je op clash of clans bij instellingen op apparaat koppelen drukken. Hallo ik ben robert Ik heb coc gedownload op een ipad en gekopelt aan mijn telefoon.

Je ziet ook niet meer de tekst welkom terug. Misschien kan je via de play store kijken wat je account is als je hetzelfde account bij de playstore gebruikt. Facebook slaat trouwens je voortgang op Clash of Clans niet op.

  • The last guardian neverending story
  • Space the final frontier these are
  • Woorden die beginnen met yoga
  • Chocolate company haarlem high tea